Karen Dun

Karen Dun

EnglishOver Karen Dun

 NU, volledig aan het schilderen en mezelf in deze Creativiteit  tot uitdrukking te laten komen

Van kinds af aan ben ik creatief: tekenen, schilderen, liedjes maken en inventief zijn in in mijn werk.! Dit gaf/geeft me heel veel plezier! Creëren werd mijn levenswerk, nadat de praktijk is gestopt.

Mijn praktijkruimte werd mijn atelier, waar we 2 tentoonstellingen van eigen werk hebben georganiseerd. De 2e tentoonstelling, ook met schilderwerken van mijn overgrootmoeder en moeder.

Een paar jaar geleden ontstond er blijvend een woorden- en melodieën stroom, resulterend in songs, gedichten en verhalen. Ze helpen mij groeien en bloeien in liefde, licht, vertrouwen en verwonderen me steeds weer.

De schilderijen, verhalen en liedjes vinden het fijn om met de wereld gedeeld te worden. Vandaar dat ik nu, met hulp van mijn website bouwer, dit alles met jullie deel. Ik geniet er zelf ook immens van. Kijk ook op Earth-Healing voor meer.

vanaf 2017 tot 2020,    earth-healing en natuurpsychologie  

Het genezende effect van, zijn in de natuur, heeft  Earth-Healing doen ontstaan. Vandaaruit ontwikkelde het idee Natuurlijke Creativiteit zich steeds verder en ontstond Natuurpsycholoog.  Volledig in het moment met je lichaam en de aarde zijn. Voelen en horen, via je helpende intuïtieve stem, hoe je lichaam je continu leidt, is super en helend tegelijk. 

Daarvoor, om kinderen te helpen ontdekken hoe je wèl kunt leren en doen, heb ik kinderergotherapie en kinderneuropsychologie gestudeerd, de opleiding tot journeytherapeut afgerond en mindfulness ervaring opgedaan. 

Op Linkedin, vind u mijn professionele details tot 2017.

Vanaf 1987 een eigen praktijk. In 2012 het 25 jarig bestaan!

Zoveel dankbaarheid voor alle kinderen en hun ouders, die door de deur kwamen en mij hun vertrouwen gaven. Mede door hen werd ik wie Ik Ben.

 

Reactie van een ouder