alles is creativiteit

Om kinderen te helpen ontdekken hoe je wèl kunt leren en doen, heb ik kinderergotherapie en kinderneuropsychologie gestudeerd, mindfulness ervaring opgedaan en me volledig, positief ingezet om de hulpvraag van kind en ouders te kunnen beantwoorden.

In Amerika in 1978 ergotherapeut. Daar 7 jaar gewerkt: 4 jaar als hoofd van de afdeling ergotherapie in een polikliniek voor kinderen en 3 jaar als ergotherapeut in een algemeen ziekenhuis, waaronder psychiatrie, revalidatie, handletsels en intensive care brandwonden. Heel veel bijscholingen voor kinderergotherapie specialisme daar gedaan, waaronder sensorische informatieverwerking en integratie.

Sinds 1981 inmiddels, ervaring als ergotherapeut voor kinderen. Vanaf 1985 ook in Nederland.

In 1996 afgestudeerd neuropsycholoog kinderen, VUMC en in 2006 afgestudeerd als journey therapeut®. Praktijk Karen DunVanuit dit laatstgenoemde heeft mindfulness en “energy healing”” zich ontwikkeld. Dit is de basis van de “spelenderwijs leren” behandelingen geworden. Dit wordt nu uitgebreid met Natuurlijke creativiteit.

Vanaf 1987 een eigen praktijk. In 2012 het 25 jarig bestaan!

Zoveel dankbaarheid voor alle kinderen en hun ouders, die door de deur kwamen en mij hun vertrouwen gaven. Mede door hen werd ik wie Ik Ben.

Specialisaties


Reactie van een ouder