Karen Dun

Karen Dun

EnglishEngel

Formaat 100 x 150 cm

Vanuit stilte, kwamen een paar jaar geleden, de woorden: “Teken een engel”

Die woorden heb ik gevolgd. Na het tekenen kwamen de woorden:

"Deze engel heelt en beschermt iedereen met liefde en licht"

Hieronder de verhalen van een aantal mensen, waarvoor ze al veel betekent heeft

Mijn vriendin ,H, is op bezoek geweest bij mijn Atelier en heeft de engel heel lang staan bekijken, steeds maar zeggend hoe mooi ze haar vond,  zo mooi vond ze haar. Alsof de engel in haar vloog.

Daarna hadden we een sprookjesdag samen o.a op bezoek bij de kersenbloesem in het Amsterdamse Bos.

H heeft, de dag erna ,een ernstig ongeluk gehad en is er ongedeerd uitgekomen. Ze zegt dat ze een engeltje op haar schouder heeft gehad. De dag na het ongeluk ben ik er ’s avonds heen gegaan met een ingelijste kopie van deze helende engel. We hebben erover gepraat vanuit een lichte  hoogfrequente licht energie.

De volgende week kwam ik bij haar en had ze de engel een plekje gegeven in het hoekje dat ze voor S, haar man, die een jaar geleden was overleden, had ingericht. Ik was helemaal beduusd, zo prachtig hing de engel. Ze spreekt met iedereen over onze mooie dag, laat foto’s ervan zien en laat de engel zien. Dit doet ze ook als de herinnering aan het ongeluk komt.

Ze heeft veel volk over de vloer!!. Ze vinden de engel prachtig!

Een paar weken geleden vertelde ze me dat ze ’s nachts wakker werd en er in de kamer een engel stond, een wezen van licht. Ze werd stil en vredig en sliep heel rustig.

Toen ze onlangs de verjaardag van haar overleden man vierden, kwamen ook zijn broer en zus. Aan hen liet ze het hoekje zien, met de engel. Ze waren zo geraakt, de tranen liepen stilletjes langs hun wangen. “Oh wat prachtig mooi, zeiden ze. Ze zei tegen mij dat ze me dat wilde vertellen. “Dat móet je horen”

Nu , wanneer ze over het ongeluk praat, zegt ze dat ze een engel op haar schouder heeft gehad en dat ik ’s avonds de engel ben komen brengen en dan laat ze de engel zien. 

My card maker inspirator and friend Y, from Japan:

went to help victims of the earth quake in Tokyo. I thought it to be fantastic and she said: ”Your angel gave me strength”

When I first gave her the angel card, Y, meditated with the angel that evening and the following morning, to help her gain clarity with a difficult situation.

 

Another friend, A, who came to see the angel, because she was having a difficult time:

Un grand merci Karen pour ta carte. J’ai mis ton ange sur ma table de nuit et j’ai tres bien dormi grace  a elle.  Elle m’a apaisé

What is funny is I feel grounded when I watch it!!!

 

En dat is het mooie van het volgen van je intuïtieve stem.…..prachtig gewoon!  Ze beschermt iedereen met liefde en licht!